Galeria

• Warsztaty plastyczne w ramach projektu Z palcem po mapie, czyli bardzo kulturalne spotkania

W ramach projektu "Z palcem po mapie, czyli bardzo kulturalne spotkania" odbyły się warsztaty plastyczne. Były związane z tematyką spotkań podróżniczych: lasy deszczowe, Kanada, Meksyk.

• Seniorzy w Przedszkolu Nr 1

Warsztaty o Marszałku Piłsudskim w Przedszkolu Nr 1 w Łapach poprowadzili seniorzy z Domu Dziennego Senior Wigor dnia 25/09/2017. Warsztaty były częścią projektu „Pierwsza historia Polski – program rozwoju świadomości narodowej seniorów oraz dzieci w wieku przedszkolnym i z niepełnosprawnościami“ dofinansowanego ze środków Ministerstwa Obrony Narodowej.

• Poznajmy się! Wystawa fotograficzna

Koniec sierpnia 2017 był czasem poświęconym na pracę z obiektywem. Podopieczni ŚDS w Ciechanowcu i ich opiekunowie wzięli udział w profesjonalnej sesji fotograficznej, zakończonej wystawą fotograficzną. Wystawa była częścią projektu "Po prostu zaczynamy!".

• Rodzinne spotkania w lesie cz. IV

Kolejne spotkanie rodzinne w lesie w ramach projektu "Mamo, tato pokażę Ci las!" odbyło się dnia 1 lipca 2017 roku. W spotkaniu wzięły udział rodziny przedszkolaków z terenu Gminy Łapy.

• Dzieci z Przedszkola Nr 1 w Łapach w Muzeum Wojska w Białymstoku

Zapraszamy do fotorelacji z pierwszej wizyty najmłodszych grup dzieci z Przedszkola Nr 1 w Łapach w Muzeum Wojska w Białymstoku. Wyjazdy odbyły sie w dniach 23 maja, 7 i 21 czerwca 2017 roku w ramach projektu „Pierwsza historia Polski – program rozwoju świadomości narodowej seniorów oraz dzieci w wieku przedszkolnym i z niepełnosprawnościami”, dofinansowanego ze srodków Ministerstwa Obrony Narodowej.

• Rodzinne spotkania w lesie cz. III

Drugie leśne warsztaty dla Niepublicznego Przedszkola Integracyjnego Kraina Montessori w Białymtoku odbyły sie dnia 24 czerwca 2017 roku w ramach projektu "Mamo, tato pokażę Ci las!" dofinansowanego ze środków Województwa Podlaskiego.

• Rodzinne spotkania w lesie cz. II

Kolejne bycie razem - mama, tata, siostra, brat i ja - przedszkolak. Tym razem w leśnych aktywnościach dnia 4 czerwca 2017 roku wzięło udział Przedszkole Nr 1 w Łapach (i nie tylko). Warsztaty odbyły się w ramach projektu "Mamo, tato pokażę Ci las!" dofinansowanego ze środków Województwa Podlaskiego.

• Pierwsze rodzinne spotkanie w ramach projektu MAMO TATO POKAŻĘ CI LAS!

3 czerwca 2017 roku przedszkolaki z rodzicami i opiekunami z Niepublicznego Przedszkola Integracyjnego Kraina Montessori sędzali wspólnie czas w lesie na zabawie. A to w ramach projektu "Mamo tato pokażę Ci las!". Projekt dofinansowano ze środkow Województwa Podlaskiego.

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10